Achter de schermen van onze herfst fotoshoot.




Dag Dag iedereen!!

Nog niet zo lang geleden hebben wij een heuse analoge herfst- en winterfotoshoot op touw gezet in het prachtige atelier van Kirsten Blom, beter bekend onder de naam Blomista. Zij heeft ondertussen een mooie en veelzijdige collectie zijde bloemen verzameld. Ze zijn een ware lust voor het oog, en nét echt. Je kan boeketten huren voor een maand, voor bij je thuis of voor op een feestje... 
Hier heb je de link naar haar website: https://www.blomista.com
Onze website is nog steeds te vinden hier: https://www.kidsonline.be
De link naar de fotografe kan je hier vinden: https://www.ruthdecaesstecker.com




Eerst en vooral: onze KIDSonline modellen waren in TOPvorm!! 
Voor de tweeling Marie en Camille was de shoot een vuurdoop maar die hebben ze met glans doorstaan! Als fotografe van dienst kan ik dat maar enkel beamen. Mama Mieke heeft ons ook geholpen met het aan- en afkleden en die extra paar handen kwamen goed van pas!! 
Broer en zus, Titus en Lex, waren weer van de partij en in hun allerbeste zelve hebben ze voor plezier en amusement gezorgd ;).
Ook Renée, de dochter van Eefje, was van de partij en het was fijn om te zien dat ze onze 'matuurdere' stukken met veel charme droeg.
Ook voor Estelle was het de eerste keer dat ze mee deed aan een KIDSonline fotoshoot, maar haar blik verraadde dat het niet de eerste keer was dat dit mooie meisje voor de camera stond ;).




De reden waarom wij bij KIDSonline per seizoen een (analoge) fotoshoot doen is om jullie te inspireren en te prikkelen om creatief om te gaan met het aanbod aan onze mooie merken... Telkens proberen Eefje en ik een mooie selectie aan te bieden die jullie onderling kunnen combineren om zo een unieke en toffe look aan je kids te geven. Naast onze gerenommeerde Belgische merken (Morley, Simple Kids, Maan, Anne Kurris, Bellerose, Caroline Bosmans ...) bieden wij ook een fijne en eigenzinnige collectie Europese merken aan die perfect aansluiten bij de bovenstaande merken: Bobo Choses, Blune, Hundred Pieces, Finger In The Nose, Designer Remix.... Met andere woorden de crème de la crème van de eigentijdse en duurzame kinder- en tienermerken!!
En, sinds kort, zoals eerder gemeld in onze vorige blog, nu ook een mooi aanbod aan een paar damesmerken voor onze hippe mama's : By-Bar, Morley 18j, Max & Lola: Les vraies filles dans la vraie Vie, Fub... En aangezien Eefje en ik merken dat dit toch wel aanslaat bij ons vrouwelijk publiek, hebben we besloten om bij KIDSonline het aanbod te vergroten... Wordt vervolgd!! ;)




Het resultaat van de fotoshoot kan je steeds terugvinden op onze instagram pagina. De link kan je hier terugvinden
https://www.instagram.com/kids0nline/

Als jullie vragen hebben over onze collecties, onze winkel, onze manier van werken,... Dan kan je ons steeds mailen:
info@kidsonline.be

Onze KIDSonline winkel bevindt zich in De Pinte en we hebben een ruime parking voor de deur dus uw shopplezier wordt zo de hoogte in gejaagd! ;)
Altijd welkom!

Als De Pinte te ver is, neem gerust een kijkje op onze webshop!

Groetjes en tot dan, Eefje en Ruth!





Reacties