Indian summer during our Open Days!

Voelen jullie het ook? De Indian Summer die ons Belgen land passeert?
Hebben jullie nog geen zin in wollen truien of ribbelbroeken voor jullie kiddos?
Wel dan hebben wij bij KIDSonline de ultieme 'Indiaans' getinte kleedjes voor jullie meisjes en 'nazomerse' looks voor de boys!
En weet je wat het beste is?!? Nu alles aan -10% en dit gedurende de ganse week! Wees welkom in onze gezellige winkel in De Pinte of neem gerust een kijkje op onze webshop.

Hier een greep uit ons mooie aanbod...
Prachtig jurkje van Blune met vogeltjes en blaadjes. Nog beschikbaar in maatjes 4j, 6j en 8j.
https://www.kidsonline.be/nl/product/overzicht/jurkje-blune-h18blu04


Simple Kids heeft weer een mooi aanbod aan kleedjes in prachtige stofjes en steeds ontworpen met een Bohemian spirit! 
Dit prachtige kleedje met geborduurde bloemen en ruitjes is volledig gemaakt uit katoen waardoor het toch luchtig is.
Dit Marianne kleedje is nog voorradig in maatjes 6j, 8j en 10j.
Naast dit prachtige jurkje hebben we ook nog andere Simple Kids kleedjes aangekocht bij KIDSonline. Ontdek ze hier:
https://www.kidsonline.be/nl/aanbod/nieuw-herfst-2018/meisje/simplekids/alle-modellen











Ook MAAN heeft heel wat mooie stuks aangeleverd om deze winter in style te doorploegen ;) Waaronder dus ook een paar mooie kleedjes in luxueuze stoffen! Dit rode jurkje is gemaakt uit een zachte viscose en valt soepel rond het lichaam. Dit kleedje is er nog in maatje 4j en 10j. 
Om alle andere mooie stuks van MAAN te ontdekken, klik hier:
https://www.kidsonline.be/nl/aanbod/nieuw-herfst-2018/meisje/maan/alle-modellen
Ook Morley heeft ons weer sterk verbaasd met hun kleurrijke en vintage inspired collectie. Het gevoel van Pipi Langkous en That 70's Show loert om de hoek ;) Dit mooie lange hippie kleedje met bloemetjes is nog te verkrijgen in maatje 6j en 8j. 
Het grenadine roze lange jurkje met gipsy invloeden is er nog in maatje 4j, 6j, 8j, 10j en 12j!



Om alle andere kleedjes en rokjes en truitjes te bewonderen klik gerust op de link van de KIDSonline webshop: https://www.kidsonline.be/nl/aanbod/nieuw-herfst-2018/meisje/morley/alle-modellen

Hieronder een mooi voorbeeld van hoe winter met een nazomerse september gecombineerd kan worden: MAAN staat gekend voor zijn zachte stoffen. Het jongetje hieronder draagt een flanellen broekje die zacht en soepel rond de benen valt. Dit model hebben wij aangekocht in 'dune', een lichtbruine tint. Die broek gaat zelfs tem 16j, dus de big boys komen ook aan hun trekken bij KIDSonline!


Ook Bobo Choses heeft heel wat coole outfits voor de boys en de girls! De stuks zijn meestal ook unisex. Dit Spaanse merk heeft reeds heel wat harten veroverd dus hier bij KIDSonline kan je een mooie mix vinden: https://www.kidsonline.be/nl/merken/bobochoses


En als toemaatje willen we jullie heel graag inspireren met deze look... Het leuke aan kinderkleding is dat het niet allemaal zo serieus hoeft te zijn en dat er gerust een speelse hoek mag afzijn ;)
Hier hebben we de happy sad jogging van Bobo Choses gecombineerd met een roze égonge truitje van Morley, afgewerkt met een verguld kettingetje van Titlee. #kidsonline #letusinspireyou











Reacties